• Подкаст 005: Никола Симоновски (RSD IV Promo Mix)

  На 21 април (сабота) ќе се одржи четвротото издание на Red Sound District, настан кој со големо нетрпение го очекуваме и веќе неколку пати пишувавме за него. Најновата епизода на нашиот подкаст ќе ја искористиме токму за промотивниот микс за RSD IV подготвен од еден од организаторите и резиден...
 • Подкаст 004: Mirus Marcx

  Во најновиот подкаст на Clubbing.mk ќе можете да ги слушнете музиките на Mirus Marcx . Неговото име може да ви звучи познато од неговиот настап на вториот роденден на Room 313 кој се одржа во септември 2016. Во случај да го пропуштивте, еве шанса да се запознаете со него....
 • Подкаст 003: DJ Ruby

  Третиот ексклузивен микс за Clubbing.mk доаѓа од човекот кој ја има една од главните улоги во развојот на Малтешката денс музичка сцена. Станува збор за DJ Ruby (Reuben Grima) кој е присутен на островската музичка сцена уште од 1992 година и е еден од пионерите со преку 20 години искуство и...
 • Подкаст 002: Mitrik (Room 313)

  Најновиот ексклузивен микс за Clubbing.mk ни доаѓа од Митрик кој е еден од основачите на електронскиот колектив Room 313. Во последните 3 години, освен на македонската електронска сцена, тие имаа можност да се претстават и во значајни алтернативни клубови во Германија. Нивниот звук изобилува со тврди басови, „атмосферски“ мелодии, есид и...
 • Подкаст 001: Emily Nas

  Прво па женско. Уживајте во првиот наш подкаст заедно со Emily Nas....