Настани

Концепт 11/11 на плажа Оревче

Плажа Оревче за својата 11 сезона претставува нов концепт на журки што ќе се одржуваат од 11 наутро до 11 навечер – КОНЦЕПТ 11/11. Викенди резервирани за 12 часовни журки со познати светски и домашни ДЈи.

Целата програма за летово во прилог.

КОНЦЕПТ 11/11:

27 Јули, Сабота – ANDREY PUSHKAREV / Djarto / Dejan Dex, влес 300 ден / 5 Eur
28 Јули, Недела – MAGDALENA / Flooder / Dado K x Mamli, влез 300 ден / 5 Eur
1 Август, Четврток – LEHAR / Veljko Jovic / Baloski, влез 300 ден / 5 Eur
2 Август, Петок – EELKE KLEIJN / Lobor D / Ilir Lipe, влез 300 ден / 5 Eur
3 Август, Сабота – PMG Tanz Digital – Robotek / Barum Barum / Mirko Popov / Marko Rikalovski, влез 100 ден / 2 Eur
4 Август, Недела – VALENTINO KANZYANI / Denny Trajkov / Tanchevski, влез 200 ден / 3 Eur
9 Август, Петок – SEBASTIEN LEGER / B!Zarre / Jansky / Mitrushevski, влез 300 ден / 5 Eur
10 Август, Сабота – ALEKSANDRA DUENDE / Berryqyat, влез 100 ден / 2 Eur

ДНЕВНА ПРОГРАМА (Концепт 11/11 со почеток > 11AM — почеток за останатите денови > 1 PM

12 Јули, Петок – B!Zarre
13 Јули, Сабота – Ilina Angel
14 Јули, Недела – Rubik
15 Јули, Понеделник – Mitrushevski
16 Јули, Вторник – Redon Robi
17 Јули, Среда – Iceberg
18 Јули, Четврток – Mammoth & Yashem
19 Јули, Петок – Ivana Dragsiqi
20 Јули, Сабота – Nino Naumov
21 Јули, Недела – Jansky
22 Јули, Понеделник – Acika b2b Boc.A
23 Јули, Вторник – JosS
24 Јули, Среда – Darko Markovski
25 Јули, Четврток – Gish Dujovski
26 Јули, Петок – Wish.ko / Maci Stojanovic
27 Јули, Сабота – Concept 11/11 – ANDREY PUSHKAREV / Djarto / Dejan Dex
28 Јули, Недела – Concept 11/11 – MAGDALENA / Flooder / Dado K x Mamli
29 Јули, Понеделник – Milos Vujovic
30 Јули, Вторник – Purple Dub
31 Јули, Среда – Dymo
1 Август, Четврток – Concept 11/11 – LEHAR / Veljko Jovic / Baloski
2 Август, Петок – Concept 11/11 – EELKE KLEIJN / Lobor D / Ilir Lipe
3 Август, Сабота – Concept 11/11 – PMG Tanz Digital – Robotek / Barum Barum / Mirko Popov / Marko Rikalovski
4 Август, Недела – Concept 11/11 – VALENTINO KANZYANI / Denny Trajkov / Tanchevski
5 Август, Понеделник – Violeta Kachakova
6 Август, Вторник – RanchaTek
7 Август, Среда – Julijana Milutinovic
8 Август, Четврток – Jerton
9 Август, Петок – Concept 11/11 – SEBASTIEN LEGER / B!Zarre / Jansky / Mitrushevski
10 Август, Сабота – Concept 11/11 – ALEKSANDRA DUENDE / Berryqyat
11 Август, Недела – Lephonq
12 Август, Понеделник – Cobe
13 Август, Вторник – Gox
14 Август, Среда – Dani L
15 Август, Четврток – Melani Digit
16 Август, Петок – Zarkotech
17 Август, Сабота – Wish.ko
18 Август, Недела– Milan Serafimov

Резервации во инбокс на фб профилот на Оревче, а карти на врата.

Се гледаме на плажа!

Слични објави