Музика

Македонската Logos Recordings ја објавува својата 4-та компилација

Македонската дискографска куќа Logos Recordings која наскоро ќе прослави 11 години постоење и издавање, на 1-ви октомври ќе ја објави својата четврта компилација на траки избрани од Самоил Радински.

Компилацијата „Relaxed Attitude 1“ е полна со музика, многу акустични звуци и пријатна амбиентална атмосфера. Се состои од 12 траки кои се многу различни, но со ист вајб, со што се создава една целина пријатна за слушање.

Листа на траки:
01. Hughes Giboulay – Le Refuge
02. Sidearms – City Connection
03. Hughes Giboulay – Lilou
04. Sidearms – Invisible
05. Deleuzian – Travelo
06. Moments – Way Of The Way It Should Be
07. Agore – Like Sleeping On Clouds
08. Nidrasj 5 – M On Ruff Cute
09. The Florian Muller Project – Bongo Blue
10. Yasuo Sato – May
11. Agore – Butterfly beach
12. Agore – Sirius transmission