За Clubbing.mk

Clubbing.mk е онлајн магазин посветен на љубителите на електронската музика и има цел да ги информира за најновите информации и случувања од областа на електронската музика ширум светот, настани и фестивали кои се случуваат во Македонија и пошироко, како и промоција на домашните диџеи и продуценти.

Clubbing.mk започна со работа на 10 август, 2016 година. Доколку мислите дека на било кој начин можете да помогнете во развојот на овој проект, слободно можете да не’ контактирате.

Со почит,
Clubbing.mk